Wie is AdFinQ?

Financiële professionals die hun sporen hebben verdiend in grote, nationale en internationale bedrijven. Mannen uit de praktijk dus. Wij zijn zelf ondernemer – wat ons waardevolle ervaringen oplevert waar u als klant uw voordeel mee kunt doen. Ondernemen met de ondernemer, dat is onze kracht. Meedenken en samen de beste oplossing kiezen. Als basis voor uw succes.

AdFinQ richt zich voornamelijk op het mkb (inclusief eenmanszaken en zzp’ers), maar ook grotere bedrijven zijn welkom als klant. Is een controleverklaring voor jaarrekeningen nodig, dan werken wij hiervoor samen met een registeraccountantskantoor.

Als klant krijgt u van ons uiteraard de kwaliteit die u van een professioneel administratiekantoor mag verwachten. Qua service en snelheid zetten wij graag nog een extra tandje bij. De kosten van de boekhouding en administratie beheersbaar houden, vinden we bijzonder belangrijk. Vandaar onze vriendelijke tarieven. Groot pluspunt is bovendien dat u de kosten makkelijk terugverdient. Vaak in geld, maar zeker in gemak en vrije tijd.

AdFinQ staat voor u klaar met ons administratiekantoor te Uithoorn. Uw financiële administratie, jaarrekeningen en salarisadministratie kunt u bij ons neerleggen. Daarnaast bieden wij hulp bij het starten van een eigen bedrijf. Heeft u interesse in onze diensten dan zie wij graag uw mail of telefoontje tegemoet.

Zoekt u een stevige basis voor uw bedrijf?

AdFinQ biedt die basis, wij gaan graag met u in gesprek!