Hoe werkt AdFinQ

  • Kostenbesparend

Waar mogelijk werken wij op het computersysteem van onze klanten. Wij voeren dan ook geen ‘dubbele boekhouding’, waarbij de accountant de gegevens ook nog eens in een eigen systeem invoert. Geen dubbel werk dus, wel een flinke kostenbesparing voor u.

  • Altijd up-to-date

Wij streven ernaar wekelijks al uw nieuwe, financiële transacties te verwerken. Denk aan het boeken van bankmutaties en het verwerken van (inkoop)facturen. Dat geldt ook voor het koppelen van betalingen aan openstaande debiteuren- en crediteurenposten. Zo zijn uw
administratie en boekhouding altijd up-to-date.

  • Softwarepakket op maat

Met welk systeem werkt uw bedrijf? Bij AdFinQ hebben we ervaring met een ruim scala aan softwarepakketten. SAP Business One, Mamut, Twinfield, Exact en Snelstart bijvoorbeeld. Staat uw voorkeur hier niet genoemd? Neem dan contact met ons op om over de mogelijkheden te praten. Er kan vaak meer dan u denkt.

Beschikt u niet over een eigen boekhoudsysteem, dan voeren wij uw administratie in het online pakket van Twinfield. Dit systeem biedt diverse handige mogelijkheden. U kunt persoonlijk alles boeken of de werkzaamheden door ons laten uitvoeren en zelf meekijken. De keus is aan u!

  • De klant als vip

Wordt u klant bij AdFinQ? Dan moeten we u waarschuwen: u komt niet zomaar weer van ons af. Dat kúnt u wel, maar waarschijnlijk wilt u het niet meer. Want wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en behandelen onze klanten als echte vips. We streven daarbij naar langdurige relaties. Samen vormen we de basis waarop u als ondernemer kunt bouwen. Dat doen we niet als leverancier, maar als waardevolle partner.

Zoekt u een stevige basis voor uw bedrijf?

AdFinQ biedt die basis, wij gaan graag met u in gesprek!